5 Simple Statements About thai massage eindhoven Explained

Wiki Article

Je kunt hier dan ook terecht voor huidverzorging, huidverbetering en een persoonlijk huidadvies. Er wordt in deze salon gewerkt achieved de producten van SkinCeuticals, Environ en Dr. Schrammek.

Eigenaresse Cleo is schoonheidsspecialiste en massage- en sporttherapeut en je bent hier dus letterlijk en figuurlijk in goede handen.

Ze zijn in 2018 wederom in de prijzen gevallen tijdens de World Luxury Spa Awards en dit keer maar liefst twee titels in de wacht weten te slepen:

Deep tissue massage is actually a massage system that's largely used to treat musculoskeletal difficulties, like strains and sports activities injuries. It consists of implementing sustained pressure working with gradual, deep strokes to focus on the internal layers of one's muscles and connective tissues.

Massagepraktijk de Lotusbloem is een ontspannen thuissalon in Eindhoven. Je kunt hier terecht voor ontspannings- & deep tissue massages. Wil je even heerlijk ontspannen of tot rust komen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bij Fiji Beautyexperts ben je aan het juiste adres voor behandelingen op het gebied van huidverbetering, laserontharing en physique contouring. Voortaan kun je genieten van een mooie, zachte en stralende huid. Na een van de heerlijke peelings zal je huid er weer als nieuw uitzien.

Kies je voor een stevige Deep Tissue massage of ga je voor totale rust achieved een ontspanningsmassage? Hier kan je alle pressure even van je af laten glijden.

Salon Beaux-Arts onderscheidt zich door de sfeer die zij uitstraalt, de natuurlijke behandelmethodes en de persoonlijke aandacht die aan elke klant wordt gegeven. Naast kwalitatief hoogstaande behandelingen is het doel thai massage eindhoven dat je na een behandeling totaal ontspannen en helemaal opgeladen bent.

Wij zijn gevestigd in Eindhoven-noord en zowel vrouwen als mannen kunnen bij Nada massage terecht voor assorted soorten traditionele massages. De massage worden uitgevoerd door ...meer

Je kunt bij Ivy terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook voor deelbehandelingen zoals het epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen en harsen. Ook bezorgt Ivy je graag mooie handen en nagels dankzij een heerlijke manicure of een leuk kleurtje gellak.

Een bezoek aan Massage Therapy Eindhoven is een echte weldaad voor lichaam en geest. Gun jezelf een verwenmoment en geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling of ontspannende massage.

Standard Thai massage is undoubtedly an historical healing method that combines wide and qualified acupressure, stimulation and manipulation of Electrical power strains identified as sen, and assisted yoga postures.

Daarnaast kun je dag zeggen tegen stoppels want satisfied behulp van de Mild Candela Alexandrite en deSoprano Ice Platinum-laser, geschikt voor alle huid- en haartinten, worden haartjes vrijwel pijnloos verwijderd. Welke behandeling je ook kiest, hij zal volledig worden aangepast naar jouw huid en wensen, natuurlijk is waxen ook een optie.

You happen to be using a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to an easier Variation to give you the most effective working experience.

Of je nu komt voor het verhelpen van klachten of gewoon een wilt onthaasten, de salon is een perfecte plek om even weg te zijn van het dagelijks leven en anxiety en heerlijk te ontspannen

Report this wiki page